top of page
Purple Glow

INTENZIVNI KURS NEMAČKOG JEZIKA
(POČETNI NIVO A1.1)
PON-SRE-PET
12:00 - 13:00
10 nedelja

Image by Chris Montgomery

ONLINE nastava preko ZOOM-a

Nivo: Početni (A1.1)

Rad u malim grupama (3-7 polaznika)

Fond: 30 časova od 60 minuta

Trajanje: 10 nedelja 

Dinamika: 3 x 60 minuta nedeljno

Početak:  U toku je formiranje grupa.**

Termin: pon-sre-pet od 12:00-13:00

CENA: 18,000 din*

* Moguće platiti iz dva dela  (I deo prilikom upisa, II deo u toku tečaja)

**Rezervacije u toku

Starland-German-pic1.jpg

StarLand Jezički Centar

Škola nemačkog jezika StarLand iz Beograda nudi vam nudi najbolju pripremu za savladavanje osnovnih nivoa nemačkog jezika, neophodnih za početak vašeg života i poslovne karijere u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj. Naše iskustvo u podršci kandidatima za polaganje ispita za sertifikate nemačkog jezika olakšaće i Vaš put do sticanja potrebnih diploma o poznavanju jezika.

 

Naši kursevi nemačkog su namenjeni i onim polaznicima koji su na učenje ovog jezika motivisani drugim razlozima – poslovnim potrebama u zemlji, ili interesovanjem za nemački jezik i kulturu.

2018 he we come!_edited.jpg

Ključ uspeha

Stvari su jednostavne: ako smo u sebi prepoznali potrebu da idemo dalje, na profesionalnom ili privatnom planu, onda nema prostora za kalkulacije, za vaganja, nego priliku treba zgrabiti u trenutku. Ako je ovo taj trenutak i ako ste prepoznali važnost i korist od upoznavanja sa jednim tako značajnim svetskim jezikom kao što je nemački, i ukoliko vam odgovora da iz udobnosti svoje kancelarije ili doma pratite časove uživo na ZOOM-u, javite se da se upoznamo i dogovorimo o početku naše saradnje.

bottom of page